Apple Watch Seria 8 include doi senzori de temperatură, unul în ecran poziționat în partea de lângă coroană și unul pe spate poziționat lângă cele actuale pentru a detecta temperatura la nivelul pielii.

Apple Watch Seria 8 senzor temperatura sus ecran Apple Watch Seria 8 senzor temperatura jos

Mai multe brevete înregistrate de Apple în această perioadă ne indică faptul că senzorul de temperatură din ecran este capabil să măsoare temperatura exterioară, poate să ne ofere informații despre vreme, dar cea mai importantă noutate vine pentru atleți, înotători, bicicliști sau sportivi de orice fel.

De exemplu, un înotător poate ști care este temperatura apei atunci când sunt într-un bazin astfel ceasul poate determina cu precizie numărul de calorii arse în timpul unui antrenament. Același principiu se aplică și pentru restul sportivilor în funcție de antrenamentul folosit.

Senzor temperatura apa Apple Watch Seria 8

Unul sau mai mulți senzori din interiorul ceasului vor putea detecta tipul de mediu din jurul utilizatorului. De aici și posibilitatea lui Apple Watch Ultra de a deschide automat aplicația Depth (Adâncime) atunci când simte apa ca să ne ofere informații despre temperatura apei, durata petrecută sub apă și adâncimea la care ne aflăm.

Sursă: patentlyapple.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu