Hai că am râs când am citit articolul, apoi m-am uitat la clipul celor de la Belkin care ne prezintă un kit de curățare pentru ceara depusă pe AirPods după o folosire îndelungată a căștilor.

Kit de curățare Belkin pentru AirPods. Două picături și dispare ceara

Kit-ul de curățare de la Belkin conține o microfibră, o soluție pentru a înmuia ceara, o perie și un gel de curățare. Practic, pui căștile pe cârpă, pui două picături de soluție, lași un minut să se înmoaie și apoi te apuci de frecat cu peria.

La sfrârșit iei gelul și faci curățenie ca să nu rămână impurități, le ștergi cu cârpa și gata. Căștile tale sunt acum curate. Te costă 15.99 dolari kit-ul, iar soluția din monodoză nu cred că te ține mai mult de 2-3 utilizări după care trebuie să cumperi altul. Momentan este disponibil doar pe site-ul Belkin, urmând ca în viitorul apropiat să apară și la noi.

Ca să nu te complici, am să îți recomand o altă soluție cam la același preț însă mult mai eficientă și nu trebuie să tot cumperi soluție sau alte cele: Hagibis Multi Cleaning Pen.

Produsul este cumpărat de pe amazon.de, dacă dați click pe numele produsului mai sus găsiți pașii cum puteți să vă faceți cont pe amazon cu livrare prin curier direct la voi acasă. Încă nu l-am pus la treabă, este tot în cutie o să revin cu un review după ce îl testez.

Hagibis Cleaning AirPods Kit

Alternative în România:

Hagibis – 10 euro – amazon

E-Boda – 50 lei – altex

No-name – începând de la 28 lei – eMAG

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu