modmy

Va spuneam zilele trecute cand @pod2g si @planetbeing scriau pe twitter despre o posibila solutie de jailbreak la care lucreaza. Zilele trecute @pod2g cerea companiei Apple sa publice iOS 6.1 oficial pentru a vedea daca vulnerabilitatile descoperite au fost sau nu acoperite de inginerii Apple si daca solutia de jailbreak va fi sau nu cea gasita.

evad3rs

Celebrii hackeri si-au infiintat pe twitter un group al lor din care fac parte cei care au contribuit la versiunile anterioare sau actuale de jailbreak (@evad3rs, @pimskeks, @planetbeing, @pod2g, @MuscleNerd)

Dupa toate cele petrecute in ultima vreme, desi deja au trecut mai mult de 4 luni de cand iOS 6 a aparut, solutia de jailbreak ar trebui sa fie disponibila in cateva zile.

Pregatiti-va sa aveti rabdare, noroc , un iPhone, un cablu si un laptop.

Cel mai probabil jailbreakul se va face pe iOS 6.1 si la care cu siguranta toti trebuie sa facem update (nasol pentru cei care au nevoie de unlock). Solutia va fi disponibila imediat dupa ce Apple lanseaza oficial iOS 6.1

Inainte foloseam un iPhone 3GS codat si eram nevoit sa astept si dupa unlock, acum detin un iPhone 4S care este neverlocked.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG