Vineri a fost lansat iPhone XR la un preț de 4099 lei în România și care vine în diverse culori, negru, alb, albastru, roșu, galben și un portocaliu, iar review-urile le găsiți pe Youtube.

iPhone XR

După conferința de presă spuneam că anul acesta Apple și-a îndreptat toate forțele către iPhone XR și Apple Watch 4, rămâne să vedem cum vor fi vânzările în următoarea perioadă. Apple Watch Seria 4 s-a vândut peste așteptări însă au probleme cu livrările acestea fiind întârziate.

XR vine cu același chip A12 Bionic care se regăsește și pe iPhone XS și XS Max, spate din sticlă pentru încărcare wireless (se poate folosi un încărcător wireless Mophie), ecran Liquid LCD, margini de aluminiu și margini subțiri.

Cât costă iPhone XR de 128GB?

Singurele probleme întâmpinat de unii utilizatori care au apucat să puna mâna pe el, sunt legate de 3D Touch și nefuncționalitatea funcției Portrait când o persoană nu era în cadru, iar camera nu detecta nici o față deci nu se puteau face poze. Stau și mă gândesc, vrei să îți faci un selfie cu bokeh efect dar tu nu îți pui fața în poză, de ce?

Cei de la Engadget au reușit să scoată 7 ore de usage (screen-on) pe XR cu 1 oră mai mult față de XS Max. Dacă vorbim de video pe wifi, XR a ajuns la 16 ore și 17 minute față de 15 ore cât a rezistat iPhone 8 Plus. Ei nu au precizat cât a rezistat XS Max rulând un video prin wifi.

Cel mai mic preț pentru iPhone XR 64GB

Chiar dacă XR are doar o cameră pe spate, aceasta are performanțele lui XS, poate utiliza ultima funcție Depth of field și poate fi modificată creând acel efect de bokeh, iar în lumina slabă s-ar putea descurca mult mai bine.

BATTERY Non-removable Li-Ion 2942 mAh battery Non-removable Li-Ion 3174 mAh battery
iPhone XR iPhone XS Max
Up to 25 h (3G) Up to 25 h (3G)
Up to 65 h Up to 65 h

Specificațiile de la baterie sunt asemănătoare deși există o diferență de 232mAh în favoarea lui XS Max pentru a susține ecranul Super Retina de 6.5 inch față de 6.1 cât are iPhone XR.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu