Viitorul este iPhone așa că majoritatea producătorilor de aparate DSLR nu vor mai produce noi modele pentru că nu se vor mai vinde. Ultimul model Canon va fi 1DX Mk III, iar la Nikon D6 și D3500. Acestea vor fi ultimele modele lansate de cele două companii.

iPhone va înlocui DSLR-urile conform anunțurilor făcute de Canon și Nikon

Canon și Nikon își vor îndrepta către era digitală a aparatelor mirrorless care sunt tot mai prezente pe piață, la prețuri destul de mari. Așa că dragilor nu are rost să investiți în aparate, obiective, lentile, trepied sau geantă de cărat, puteți să vă cumpărați un iPhone 13 Pro Max și ați scăpat de toate problemele.

Cele mai populare camere în acest moment sunt cele de pe telefoane, astfel că nimeni nu mai vrea să care o geantă cu 5-10kg de echipament pentru niște poze. Ai scos telefonul, ai făcut poză și la gară. Eventual un gimbal DJI Osmo Mobile 5 sau un mini trepied sunt suficiente. În plus avem soluții audio (microfon wireless) sau chiar camere cu lentilă de 2.54cm.

Pentru mulți camerele mirrorless au înlocuit de mult DSLR-urile, iar pentru restul telefoanele mobile au înlocuit camerele mirrorless.

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu