Un leaker cunoscut sub numele de Instant Digital susține că iPhone 16, care este programat să fie lansat în 2024, ar putea avea un buton suplimentar. Acest buton ar fi situat sub butonul de pornire de pe partea dreaptă a dispozitivului și ar fi un buton tactil.

iPhone 16 ar putea avea un buton haptic pentru foto - video

Instant Digital nu a oferit informații specifice despre ceea ce ar putea fi folosit butonul suplimentar. Cu toate acestea, unii leakeri sugerează că ar putea fi folosit pentru a controla controlul vocal sau pentru a activa rapid funcția de foto – video.

Cu toate acestea, nu ar fi surprinzător dacă Apple ar adăuga un buton suplimentar la iPhone 16. Compania a adăugat recent un buton haptic pentru controlul vechiului butonului silent la iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max, de unde putem alege mai multe funcții.

iPhone 15 Pro Titanium

La ce ar putea fi folosit butonul suplimentar?

Iată câteva posibile utilizări pentru butonul suplimentar de pe iPhone 16:

  • Control vocal: Butonul ar putea fi folosit pentru a activa sau dezactiva controlul vocal.
  • Alte funcții: Butonul ar putea fi folosit pentru a activa alte funcții, cum ar fi camera sau lanterna.
  • Personalizare: Utilizatorii ar putea personaliza butonul pentru a-l folosi pentru o varietate de sarcini.

Va trebui să așteptăm și să vedem ce plănuiește Apple pentru iPhone 16. Cu toate acestea, un buton suplimentar ar fi o caracteristică interesantă care ar putea oferi utilizatorilor mai multe opțiuni și flexibilitate, în același timp ne-ar scăpa de cele două butoane de pe ecran care nu pot fi modificate și anume lanterna și camera foto.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu