Nici nu s-a lansat bine seria iPhone 14 că deja zvonurile privind iPhone 15 au început să apară. Unul dintre acestea conform Nikkei spune că seria iPhone 15 Pro va utiliza cel mai nou senzor Sony conceput special pentru Apple, cu ajutorul căruia vom putea face poze mult mai clare și detaliate în lumină scăzută.

Camera de pe iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max scot sunete ciudate în aplicații ca Snapchat și TikTok

Știm cu toții că actualele versiuni de iPhone 14, 13, 12 și versiuni mai vechi stau foarte prost la capitolul poze în „întuneric”. Chiar dacă, ultimele versiuni împreună cu puterea de procesare a cipurilor A15-A16 Bionic încearcă să suplimenteze culorile și calitatea prin aportul software tot nu se ridică la calitatea unui aparat profesional.

Acest lucru o să se schimbe odată cu lansarea seriei iPhone 15 Pro care pe lângă senzorul Sony o să aibă și o cameră foto telescopică. Acest senzor creat de Sony ar fi capabil să dubleze cantitatea de lumină și culori existente într-un pixel pentru a compensa zonele cu lumină foarte puternică și de a reduce subexpunerea sau supraexpunerea.

Google ne-a arătat prin Pixel 7 ce poți face cu camera foto, iar cu ajutorul Google Photos vom putea readuce la viață poze blurate sau greșite cu doar câteva clickuri. Alternativa lor la iPhone Night Mode care este decentă să zic așa, se numește Night Sight și este mai bună decât cea implementată de Apple.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Apple am înțeles că nu poate onora comenzile pentru iPhone 14 din cauza problemelor companie Foxconn… modelul este deja foarte greu de găsit pe piață…chiar eram într-o zi la Orange și spuneau că nu îl vor mai avea la vânzare prea curând.
    Probabil și cu iPhone 15 vor avea aceleași probleme.

    • Din ce am văzut pe grup nici iPhone 13 nu se mai găsește în magazine, e stoc 0. Da, din păcate problemele de la fabrica Foxconn au creat această situație. Cică de la sfârșitul lunii lucrurile revin la normal și se vor produce, deci noile modele iPhone 14 ar urma să ajungă prin februarie – martie la clienți.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu