După ce a fost aprobată legea privind portul universal USB-C în UE începând cu toamna lui 2024, cei de la Apple testează introducerea portului USB-C pe viitoarele modele iPhone 15 Pro ce vor fi lansate în această toamnă.

iPhone 15 Pro cu port USB-C și carcasă din titan

În imaginea de mai sus putem vedea în exclusivitate cum arată un iPhone 15 Pro cu port USB-C pentru încărcare și transfer de date. Acesta este construit folosind o carcasă de titan rotunjită pe margini.

Conform ultimelor zvonuri, portul USB-C va fi limitat de către Apple, iar cablurile care nu sunt certificate MFI (Made for iPhone) nu vor funcționa. Ceea ce înseamnă că nu este suficient să aveți un cablu USB-C acasă ca să puteți încărca telefonul, trebuie să fie unul produs de o marcă cunoscută.

Made for iPhone Icons - MFI

iPhone 15 Pro va avea un finisaj de tip mat datorită carcasei de titan care o va înlocui pe cea din oțel inoxidabil folosită până în prezent. Vom avea o singură culoare, similară cu cea de pe Apple Watch Ultra.

Se confirmă zvonurile legate de o variantă iPhone 15 Ultra?

iPhone Ultra dupa Apple Watch Ultra - 2

iPhone Ultra dupa Apple Watch Ultra - 1

Da, cred cu tărie că din toamnă vom avea un iPhone 15 Ultra diferit de restul modelelor iPhone 15 și iPhone 15 Pro așa cum este Apple Watch Ultra față de modelele Apple Watch lansate până acum.

Voi ce părere aveți?

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG