Gama de accesorii MFI (Made for iPhone, iPad, iPod) primește de astăzi actualizare pentru logo-uri folosind noul Apple Logo și numele, față de versiunea veche unde aveam poza dispodzitivului și numele. Toți producătorii de accesorii MFI trebuie să își actualizeze informațiile pentru produsele comercializate.

Cine produse cabluri și accesorii poate aplica pentru acest program, însă trebuie respectate mai multe condiții impuse de Apple, pentru ca acestea să corespundă standardelor cerute. Dacă observați acum focosul Apple este pe iPhone și nu pe iPod care a pierdut teren destul de mult în ultimii ani.

“Promote your electronic accessory with MFi logos. Made for iPod, Made for iPhone, Made for iPad, and AirPlay logos communicate to customers that an electronic accessory has been designed to connect specifically to iPod, iPhone, or iPad, and has been certified by the developer to meet Apple performance standards.”

Made for Apple Watch

Un alt program separat este acela pentru Apple Watch, el fiind lansat în februarie cu termen de 90 de zile pentru cei care vor produce accesorii MFI pentru ceasurile inteligente Apple.

Accesorii MFI pentru iPhone, iPad, iPod și Apple Watch

Accesorile MFI pot fi de mai multe forme, cum ar fi cabluri de încărcare, huse, baterii externe cu husă, încărcător de mașină, acumulator extern, stand de încărcare sau adaptoare.

   VEZI LISTA COMPLETĂ CU ACCESORII


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu