Un nou raport sugerează că iPhone 15 va avea port USB-C cu suport pentru încărcare rapidă la 35W. Raportul, care provine de la analistul Ming-Chi Kuo, susține că Apple va face această schimbare pentru a se alinia cu standardul USB-C.

Seria iPhone 15 va avea încărcare wireless MagSafe Qi2 de 15W

În prezent, iPhone-urile folosesc un port Lightning, care este un port proprietar al Apple. Portul Lightning este mai lent decât USB-C și nu este compatibil cu toate cablurile și încărcătoarele. Schimbarea la USB-C ar permite utilizatorilor să folosească aceleași cabluri și încărcătoare pentru iPhone-urile lor, precum și pentru alte dispozitive electronice.

Raportul susține, de asemenea, că iPhone 15 va suporta încărcarea rapidă de 35W. Aceasta este o creștere de la încărcarea rapidă de 20W a iPhone 14 și de 27W a iPhone 14 Pro. Încărcarea rapidă de 35W ar permite utilizatorilor să-și încarce iPhone-urile mai rapid, ceea ce este util pentru persoanele care sunt mereu pe fugă.

iPhone 15 va fi lansat luna viitoare pe 12 septembrie. Nu este clar dacă toate modelele iPhone 15 vor avea un port USB-C și vor suporta încărcarea rapidă de 35W.

Iată câteva dintre avantajele utilizării unui port USB-C și a încărcării rapide de 35W:

  • Compatibilitate mai mare cu alte dispozitive electronice
  • Timp de încărcare mai rapid
  • Transfer de date mai rapid
  • Încărcare mai eficientă

Dacă plănuiești să îți cumperi un iPhone 14, iPhone 14 Pro sau iPhone 14 Pro Max te sfătuiesc să mai aștepți o lună de zile, iar dacă seria iPhone 15 nu îți face cu ochiul, poți alege oricând o variantă mai veche din stoc.

Sursă: iclarified.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu