Începând cu 2023, noile modele iPhone 15 Pro ar putea avea Face ID integrat sub display, renunțând astfel la Notch. Aceste informații vin de la Ming-Chi Kuo care este recunoscut pentru zvonurile lansate în mediul online, însă majoritatea nu sunt adevărate.

iPhone 15 ar putea avea Face ID integrat sub display

În martie aceleași zvonuri spuneau același lucru că vom vedea Face ID ascuns sub ecran, fără Notch. Sunt aproape sigur că seriile iPhone 15 din 2023 vor veni și cu port USB-C, Apple fiind obligată să renunțe la conectorul Lightning în Europa, US și Brazilia.

Această modificare de a ascunde sistemul Face ID sub ecran ar veni la pachet cu noua cameră de tip periscop, care ar putea să fie lansată tot atunci, iar design-ul cu cele două găuri în ecran pentru iPhone 14 vor fi singurele de acest tip. Rămâne să vedem anul viitor lansarea și noutățile ce ne vor fi prezentate de Apple.

Cei care încă își mai doresc Touch ID, pot să uite de el pentru că Apple nu va merge mai departe cu tehnologia de a îl integra sub display, iar Face ID va fi principalul mod de autentificare.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu