Au apărut deja primele randări pentru iPad Pro 11 inch și Apple Watch 4 ce urmează a fi lansate în această toamnă, conform lui Ming-Chi Kuo.

Apple Watch 4 ar urma să aibe un alt ecran, puțin mai mare față de versiunile anterioare, astfel dimensiunile ar putea fi de 1.57 inch și 1.78 inch. Cred că este anul în care vom vedea tot mai mult ecran și tot mai puține margini, mai ales că Apple Watch are din plin.

apple watch 4

Spuneam că în toamnă Apple nu va lansa un nou ceas pe simplul motivul că se vor concentra mai mult pe partea software decât hardware, nici vorbă de iPad Pro cu Face ID. Pe twitter Smith a găsit în iOS 12 beta o secțiune dedicată scanării feței prin Face ID pe iPad, deci s-ar putea să avem o surpriză în toamnă.

Pentru că în watchOS 5 vom avea și suport pentru browser și imagini, un ceas cu margini subțiri și puțin curbate ca în genul iPhone X ar ajuta ca imaginea să fie mai mare, mai clară, textul puțin mărit cât să nu fie huge și ciudat de citit.

Dacă este să ne luăm după Kuo, vom avea un iPad Pro 12.9 inch împreună cu varianta ieftină iPad Pro 11 inch, ambele vor avea Face ID, margini subțiri și fără butonul Home și iPhone 6.1 cu ecran LCD tot în variantă ieftină. Microsoft a dezvoltat o nouă tabletă, Surface Go, mai ieftină ca și iPad în ideea că își vor crește vânzările.

Și acum vine partea interesantă, oare noile iPad Pro 12.9 și 11 inch vor avea breton? Tu ce zici?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu