În cursul serii trecute compania Apple a lansat primele versiuni Public Beta 1 ale iOS 17 și iPadOS 17 pentru utilizatorii care vor să testeze noile sisteme de operare ce va fi lansate în această toamnă.

iOS 16.5.1 c Response Security si iOS 17 Public Beta1

La pachet cu varianta Public Beta avem și iOS Security Response 16.5.1 (c) pentru că versiunea (a) de zilele trecute a fost imediat retrasă de Apple din cauza unor probleme de încărcare a paginilor web în Safari. Se pare că le-au rezolvat și poate fi instalat patch-ul de securitate.

iOS 17 și iPadOS 17 au fost prezentate de către Apple în cadrul conferinței WWDC23, iar dezvoltatorii de aplicații au putut instala varianta developer beta pentru a începe actualizarea aplicațiilor și rezolvarea problemelor până când sistemele de operare vor fi lansate oficial.

Variantele Public Beta pentru iPhone și iPad pot fi utilizate de către oricine cu recomandarea ca orice bug să fie raportat prin aplicația dedicată numită Feedback, acestea urmând a fi remediate în următoarele versiuni beta ce vor fi lansate.

Personal, cred că voi instala varianta iPadOS 17 Public Beta zilele următoare. Voi?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Aștept versiunea finală. Dacă și iOS 17 o să fie la fel de buggy în versiunea finală, cum a fost iOS 16, nici nu vreau să îmi imaginez cum e aia beta :))

    Dacă o instalezi, poate scrii un articol legat de stabilitate, baterie, etc. Funcționalitățile le știu deja, dar despre stabilitate nu prea am văzut mare lucru

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu