Dacă ești utilizator Profitshare și ai aplicația de iOS instalată, știi ce înseamnă acest titlu, dacă nu, îți explic simplu. Eu îți recomand un produs sau o ofertă, tu dai click pe un link afiliat unde cumperi produsul, tu te bucuri de ofertă eu primesc un mic comision pentru că “ți-am recomandat acel produs”.

Ei bine, după Black Friday-ul de anul trecut, eMAG a decis să implementeze în aplicația mobilă înregistrarea comisioanelor provenite din mediul mobil, care ajungeau la puțin peste 50%. Ceea ce înseamnă ceva 🙂

Din toate comisioanele avute din noiembrie anul trecut și octombrie anul acesta, pe nici unul nu am văzut să fie venit/înregistrat prin aplicația de iOS și aici mă refer la iPad, iPhone sau Macbook.

profitshare aplicația de iOS

Referitor la aplicația pentru mobil a profitshare, trebuie să menționez că nu vă pasă deloc de cei care folosesc sistemele Apple. Adică avem o aplicație slab, concepută, opțiuni puține dar pretenții multe. La polul opus varianta de Android îți oferă statistici, informații pentru fiecare comandă, de unde provine și ce a cumpărat.

De aici putem vedea în ce direcție ne ducem.

Stau și mă gândesc, câte comsioane am pierdut aiurea, când blogul meu este preponderent accesat de dispozitive Apple?! Multe, foarte multe sunt sigur, tocmai de aceea am 3 sesizări deschise, fără răspuns!

Vreau să văd sincer de la voi că există o conversie făcută de pe iOS!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu