Pentru a putea salva mai multe vieți și mai rapid, Apple va lansa in iOS 13.5 și watchOS 6.2.5 opțiunea de a trimite automat informațiile din Medical ID în caz de o urgencă atunci când folosim Emergency SOS pe Apple Watch sau iPhone.

Medical ID poate fi configurat în aplicația Health, tap pe poză în dreapta sus și alegeți Medical ID unde veți completa detaliile necesare, nume, adresă, înălțime, greutate, probleme de sănătate, alergii, operații, tipul de sânge, etc.

Medical ID în aplicația Health pe iPhone

Toate informațiile vor fi trecute acolo, astfel încât dacă se întâmplă ceva atunci când sunați la 112 sau folosiți Emergency SOS prin AML (disponibilă și în România) aceste informații să fie trimise operatorului care știe dacă sunteți alergic la ceva sau dacă aveți alte probleme evitând întrebările inutile.

Photo: 9to5mac.com

Pe sfârșitul acestei luni vom avea disponibil iOS 13.5 și watchOS 6.2.5 cu aceste noi capabilități de a trimite automat datele din Medical ID împreună cu localizarea folosită în Emergency SOS. Utilizatorii de Apple Watch Seria 4 și 5 se pot bucura și de funcția Fall Detection care va primi și ea access la Medical ID.

vezi ofertele Apple Watch Seria 5 pe eMAG.

Toate datele sunt criptate și se trimit în siguranță către Serviciul de Urgență 112.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu