O fărâmă de speranță că o vom duce mai bine, că vom scăpa de penali iar votul referendumului va fi aplicat împreună cu cel de reducere la 300 de slugi, nu 700 cum sunt acum.

După votul de ieri, unde am văzut cu câtă nesimțire ambasadele și Meleșcanu (marioneta PSD) au plănuit totul, suntem fericiți că în sfârșit s-a făcut dreptate, iar Liviuț este după gratii. Din păcate doar 3 ani și 6 luni, însă sper că se vor mai adăuga.

Mulțumesc tuturor celor care au stat ore întregi la coadă pentru a vota!

Pentru un permis și 1305 lei amendă se merită să încalci regulile de circulație, mai ales că Daddy nu merge în fiecare zi la pârnaie.

Cum s-a văzut condamnarea lui Liviu Dragnea?

https://www.facebook.com/alexcuzavoda/videos/530583867474734/

Mi-ar fi plăcut să văd peste 50% dintre românii cu drept de vot că vor ieși și vor pune ștampila oriunde în afară de psd, pnl și udmr. Am fost aproape, probabil cu cei din diaspora care nu au mai apucat să voteze am fi trecut de pragul de 50%.

Jegurile PSD
foto: haz de necaz

Îmi doresc ca la alegerile de anul viitor, prezența să fie de 70% iar zdrențele, penalii să dispară din viața politică. Vrem oameni cu școală, nu analfabeți funcționali care să ne îngroape țara.

Citeam un articol unde tinerii din ziua de astăzi < 40 ani sunt numiți generația facebook, a mall-urilor, a city-break-urilor sau social media.

Partidele actuale PSD, UDMR, ALDE, PRO ROMÂNIA sau orice alte formațiuni, nu sunt altceva decât aceeași hoți, penali care au funcționat mână în mână până acum. E rândul tinerilor, a oamenilor cu educație să facă ceva din țara asta, iar dacă nici la anul nu vom reuși să ieșim în față, ne merităm soarta.

Eu nu mai vreau să fiu condus de analfabeți și specimene.

Ce trebuie să facem:

 • depolitizarea CNA, TVR, Avocatul Poporului, CSM, DNA;
 • votul electronic pentru cei din țară, cât și pentru cei plecați afară;
 • orice funcționar public să își piardă mandatul dacă este incompatibil sau are dosare penale. Așa cum noi pulimea, avem nevoie de cazier când ne angajăm, așa să fie și pentru ei;
 • orice post să fie scos la concurs, nu prin nepotisme, vrăjeli, șpagă;
 • nu mai dați șpagă la doctori, asistente. NU MAI DAȚI ȘPAGĂ! Dacă cineva comentează filmați, sunați la OPC sau Direcția Anti Corupție (Linia verde Anticorupţie – 0800 806 806);
 • primari, inspectori, președinți de orice fel dacă sunt incompetenți să fie dați afară;
 • totul să fie pentru sat/comună/oraș/municpiu nu pentru interesul personal. Sunt destule exemple în România unde buni gospodari și-au creat comunități din fonduri europene nu din bani primiți de la centru. Nu prin șpagă, ci prin corectitudine;
 • 10 august 2018, nu uităm, trebuie condamnați toți, de la cel mic la cel mare;
 • eliminată birocrația, trecut totul în online, dați afară toți incompetenții;
 • confiscarea averilor pentru cei condamnați + penalizări de exact aceeași sumă;
 • … lista va continua. Dacă aveți sugestii, secțiunea de comentarii e deschisă.

Preluat de la petreanu.ro

 


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG