Cazul colonelului doctor în timpul liber, m-a făcut să citesc articole interesante, la nwradu sau la vali și mi-au adus aminte de o șpagă nesimțită!

Nu mai dați ȘPAGĂ!
Photo by Raw Pixel on Unsplash

O întâmplare de acum câțiva ani, când “cineva” a trebuit să se opereze la genunchi, cu laser să îi taie o bucățică de oscior. Pe lângă faptul că după operație au adus-o în salon și au lăsat-o acolo fiind sub-tensiunea normală și era să moară, abia am făcut rost de o pătură (cu 10 lei, că fără nu mai erau), de o asistentă, de un doctor care să îi facă ceva să își revină, mi-a povestit o întâmplare uluitoare.

A venit doctorul și a întrebat-o pe femeia din celălalt pat (fiind de la sat, se vedea că nu are posibilități) când poate face rost de bani ca s-o opereze?

Apoi, am aflat că i-a cerut 2000 lei pentru operație, însă singurii bani pe care copilul a reușit să îi strângă în 7 zile au fost 1000 lei (ceea ce pentru ei era o sumă imensă) împrumutați cred de la tot satul în timp ce doctorul intră și cu o flegmă îi spune “Cum ai făcut rost de banii ăștia, mai faci rost și de restul și te operez!”

Așa că dragi copii, NU mai dați șpagă, iar dacă vi se cere, aveți aici numărul DGA (Linia verde Anticorupţie – 0800 806 806) unde puteți face ceea ce trebuia făcut de mult timp, corectitudinea să iasă în față și respectul pentru halatul și uniforma pe care o poartă!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu