Oferta săptămânii

iOS 17 va fi lansat în această toamnă împreună cu noua serie iPhone 15. În ultima versiune Public Beta, a fost introdusă o nouă opțiune de separare a mesajelor în funcție de utilizarea Dual-SIM sau Dual-eSIM.

Apple va renunța la slotul de SIM de pe iPhone 14 fiind înlocuit cu Dual eSIM

Cu fiecare versiune beta nouă apar detalii legate de noi funcțiunalități ale noului sistem de operare iOS 17. De această dată utilizatorii care folosesc două cartele fizice sau digitale (eSIM) vor putea vedea în aplicația Messages separat, mesajele primite pe un număr și pe celălalt număr, ne mai fiind toate la grămadă fără a avea posibilitatea de a ști exact pe ce număr ți-a fost trimis acel mesaj.

Apple va stoca separat mesajele primite pe SIM 1 și SIM 2. Același lucru se va întâmpla și pentru apelurile primite în aplicația Phone, doar că de această dată vom avea opțiunea de a seta un ton de apel diferit pentru fiecare SIM/eSIM, iar în acest mod știm pe ce număr suntem apelați.

Dacă, primim un apel de la un număr necunoscut sau nesalvat în agendă, atunci când îl vom apela trebuie să selectăm ce număr dorim să folosim. Până acum, numărul setat principal era utilizat pentru a apela.

Cu toții știm că în Safari pe iPhone putem face un screenshot la ecran sau la toată pagina web. Dacă alegem toată pagina web trebuie să salvăm poza într-un document pdf direct pe iCloud Drive. În iOS 17 vom putea salva direct poză în album dedicat screenshot-urilor din aplicația Photos.

Cum vi se par noile opțiuni? Vă sunt utile?

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu