Țigările electronice se pare că încep ușor, ușor să fie considerate la fel de nocive ca și cele normale, astfel două orașe mari au înterzis fumatul în locurile publice și aici vorbim de New York și Chicago. Acum Marea Britanie vrea să facă același lucru.

Tigara electronica va fi interzisa

Din cauză că piața de țigări electronice a crescut foarte mult, iar marii producători, cam o iau în jos, probabil s-au făcut destule presiuni pentru a începe interzicerea lor.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • ce tare…si cand te gandesti cat au investit astia in tigarile astea electronice 😀

  • Și cât o să mai investească. Important e să iasă banu’ 🙂

  • Sa stii ca producatorii de tutun nu mai sunt o problema asa mare pentru industria de tigari electronice, ci cei din industria farmaceutica. Cei mai mari producatori de tigarete au intrat deja pe piata de tigari electronice achizitionand diverse branduri cunoscute….prin urmare, nu ii mai intereseaza sa atace industria de tigari electronice. In schimb, cei din industria farmaceutica doresc prin orice mijloace sa puna pe butuci industria de tigari electronice pentru ca ei au cel mai mult de pierdut. Gandeste-te ca ei pierd bani din vanzarea de medicamente de renuntare la fumat, din vanzarea de medicamente pentru tratarea bolilor cauzate de fumat, pierd bani pentru diverse programe de consiliere s.a.m.d

  • @Vipercig Automat câștigi pe o parte, dar pierzi pe alta 🙂
    Așa e viața. Fiecare alege ce drum dorește în viață.

  • Schimbari vor fi mereu, totul e sa stim cum sa alegem

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu