După 2 săptămâni și un pic, iOS 12 este instalat pe doar 46.83% deviceuri compatibile, față de iOS 11 care a fost instalat pe 46.23% deviceuri.

Vă spuneam într-un articol anterior că Android 7 Nougat este cel mai instalat sistem al competiției, după 2 ani de zile, exceptând faptul că Android 9 Pie lansat în această vară nici nu apare in statistici. Ce terminale îl pot instala?

Revenind la Apple, utilizatorii care folosesc iOS 11, după părerea mea vor face trecerea la noul sistem abia din noiembrie pentru că ei sunt pe principiul aștept să rezolve Apple problemele și după îl instalez și eu.

iOS 12 Adoption Rate
foto: iDownloadBlog.com

Diferențe iOS 12 vs iOS 11 vs iOS 10 și 9

  • iOS 12 → 46.83
  • iOS 11 → 46.21
  • iOS 10, 9 → 6%

iOS 12 aduce multe noutăți față de versiunile anterioare, o viteză crescută, management mai bun al memoriei dar și a aplicațiilor instalate, acestea putând fi șterse temporar, datele urmând a fi salvate în iCloud pentru o utilizare anterioară.

Așteptăm și lansarea lui iPhone XR, care după părerea mea va fi varianta de mijloc pentru foarte mulți utilizatori care nu și-au luat iPhone XS sau XS Max, deși vânzările sunt peste așteptări. Într-un articol detaliat, camera lui iPhone XS depășește Note9 și este un adevărat rival pentru Huawei P20 Pro.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu