HydrogenOS 11 este varianta oficială pentru piața din China, iar OxygenOS 11 este varianta oficială internațională a celor de la OnePlus.

 

HydrogenOS 11
Photo: wccftech.com

Acum o săptămână cei de la OnePlus au declarat că pe 10 august vor lansa prima versiune oficială a lui HydrogenOS 11. Este deja disponibil de câteva ore și vine cu noutăți.

HydrogenOS 11 este bazat pe Android 11 și aduce o nouă aplicație de vreme, AOD (always on display), o galerie smart, note cu ajutorul vocii, un mod zen, dark mode și multe ajustări în ceea ce privește performanța plus experiență mai bună pentru utilizatori în utilizarea lui.

În această versiune avem și un management al memoriei utilizate numit ORM care gestionează utilizarea memoriei de fiecare proces/aplicație, iar dacă folosiți mai multe aplicații acestea utilizează același număr de memorie, motiv pentru care nu o să vă mai treziți cu aplicații care dispar din background.

După această lansare a lui HydrogenOS 11, avem disponibil și prima versiune beta de test pentru OnePlus 8 și 8 Pro. Poate fi descărcată de aici. Pentru OxygenOS 11 mai avem câteva zile de așteptat, însă o să fie disponibil în curând și pentru Europa.

Cumpără un telefon OnePlus folosind acest link și primești 10 € pentru accesorii!

Din acest motiv îmi place tot mai mult de OnePlus pentru că încearcă să contruiască ceva al lor, chiar dacă momentan stau pe platforma de Android, sistemul lor este unul modificat și optimizat pentru a putea rula fluid pe orice terminal OnePlus de la 5T încoace.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu