În 2021 înainte să fac comandă de iPhone 13 Pro Max, am căutat diverse huse care să fie transparente, rezistente și să nu se îngălbenească după un timp. Așa am dat peste Spigen Ultra Hybrid Case pe care am comandat-o de pe amazon.

Husa Spiegen se îngălbenește, așa că am ales o husă Baseus

Tot felul de recenzii pe amazon, am căutat pe google inclusiv pe youtube toți o lăudau că nu se îngălbenește și protejează bine telefonul. Marginile sunt tari, există niște bule pe margine „care să preia șocul” în caz că scapăm telefon. A ținut doi ani, defapt s-a îngălbenit după aproximativ 1 an de zile, dar am tot curățat-o cu soluție, ulterior m-am obișnuit cu ea.

Zilele trecute am intrat pe eMAG și am început să caut huse slim, să fie un pic peste ecran cu marginile și să protejze camerele de pe spate. Așa am dat peste husa slim Baseus. Costă 16 lei + 9 lei transport la easybox.

Sceptic la început, mai ales la prețul ăsta de un pachet de țigări. A ajuns astăzi și acum am pus-o pe telefon. Plăcut surprins 🙂

Am dat jos husa Spigen, am curățat telefonul cu o soluție de ochelari, am curățat portul și orificile de la boxe cu jucăria Hagibis.

Husa Baseus solutie ochelari carpa fina si kit Hagibis pentru curatat

După câteva minute de utilizare, pot spune că îmi place, vedem cât o să țină. Marginile nu sunt foarte tari ceea ce înseamnă că după niște x luni probabil o să se lărgească. Singurul defect dacă pot să îi zic așa, în colțul dreapta sus unde sunt camere are un pic joc ceea ce îmi spune că nu e făcută la dimensiunile exacte pentru iPhone 13 Pro Max.

Una peste alta, îmi place că e slim, se simte bine în mână, butoanele se mișcă ușor comparativ cu Spigen, vedem cât ține. Îmi place că nu mai are magneții MagSafe, iar acum se vede culoarea albastră complet.

Sunt tare curios cât o să țină această husă slim de la Baseus. Dețin și alte produse de la ei și pot spune până acum că sunt mulțumit. Dacă sunteți interesați, husa o găsiți în acest link.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu