Acest lucru s-a întâmplat duminică 30 octombrie când toată ziua am rupt TikTok, Instagram, Facebook, Twitter și Safari. L-am folosit până când a ajuns la 1% și s-a închis singur, este prima dată într-un an de zile când rămân complet fără baterie. Am obținut 13 ore și 33 minute screen on pe iPhone 13 Pro Max având iOS 16.1 instalat.

Procent aterie iPhone 13 Pro Max

Toate problemele existente până acum în iOS 16 au fost rezolvate odată cu lansarea iOS 16.1, printre acestea cea mai importantă autonomia bateriei fiind mult îmbunătățită în această versiune față de celelalte când bateria scădea uitându-te la procentul din colț dreapta sus. Pe parcursul anului am mai verificat din când în când autonomia bateriei însă nimic care să mă impresioneze având un screen on între 6-9 ore de utilizare. De menționat faptul că niciodată nu ajungeam cu el sub 20% baterie.

Unboxing iPhone 13 Pro Max și drona DJI Mini 2

De obicei îl pun la încărcat seara când mă pun în pat și îl scot dimineața pe la 7:15 având suficientă baterie pentru o zi normală de utilizare. Acum l-am descărcat complet să văd exact cât mă ține bateria:

Autonomie baterie pe iPhone 13 Pro Max pe iOS 16.1

Acestea fiind spuse sunt foarte mulțumit de noul update și vă recomand să faceți și voi actualizarea la ultima versiune. Dacă nu ați achiziționat până acum un iPhone și vă bate gândul să vă luați un iPhone 13 Pro Max sau un iPhone 14 Max, nu mai stați pe gânduri, își merită banii.

Care este cel mai mare screen on atins de tine? Poți lăsa un comentariu în secțiunea de mai jos sau direct pe grup la această postare.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Nu stiu care e faza dar m-a mancat undeva sa instalez profil beta si de cand au aparut primele variante de ios 16 si le-am pus pe telefon (13 pro max) Battery Health a scazut de la 99% la 95% intr-un timp foarte scurt si tine bateria mult mai putin. Telefonul nu are nici un an de cand l-am luat

    • Da, variantele beta sunt dăunătoare pentru baterie pentru că nu sunt optimizate. Renunță la profilul beta și instalează iOS 16.1 pe curat și folosește telefonul normal. Eu văd o îmbunătățire a bateriei pe ultima variantă de iOS, deci e ok.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu