În 2024, Apple urmează să lanseze un HomePod Hub cu ecran de 7 inch multi-touch, însă va vea o formă diferită față de HomePod, HomePod mini sau HomePod 2.

HomePod Hub cu ecran de 7 inch, într-o nouă formă din 2024

Zvonurile privind Apple SoundBar sau Apple HomePod Max au apărut undeva prin 2021 însă nimic concret până la această dată. Acum aflăm de la Ming-Chi Kuo că Apple dezvoltă în secret o variantă de Hub care arată ca două HomePod mini puse una lângă cealaltă, îmbinate printr-un ecran de 7 inch cu ajutorul căruia vom putea iniția și primi apeluri prin FaceTime.

Toate aceste schimbări vin după ce Apple a anunțat o regândire a platformei care stă la baza aplicației Home unde sunt integrate toate produsele inteligente din casa fiecăruia. Odată cu această nouă platformă HomeKit va deveni un Hub principal pentru cei care vor să își transforme acasa în Smart Home.

HomePod Hub o să vină cu stand sau cu braț robotic. Conform zvonurilor de acum, această boxă inteligentă rulează o variantă de tvOS, urmând ca din 2024 să fie lansat un nou sistem de operare numit homeOS.

homeOS

Tot în 2021 au fost angajate mai multe persoane care să se ocupe de noua platformă homeOS urmând ca aceasta să integreze mai multe sisteme de operare într-unul singur. Aici vorbim de iPadOS, homepodOS, macOS și tvOS.

macOS o să devină homeOS?

Singurele sisteme de operare Apple începând cu 2024, vor fi: iOS, watchOS și homeOS.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu