Începând cu data de 1 iulie se va lansa o noua platformă numită vivaSMS, cu ajutorul căreia puteți descoperi cele mai noi oferte din orice domeniu care vă interesează doar la un sms distanță. Poți alege să primești maxim 5 sms/zi și să iei bani pentru că le primești.

Rețeaua vivaSMS este una de tip piramidal, astfel pentru a te înregistra trebuie să fii invitat de către un utilizator activ și înregistrat.

Dacă vrei poți da click aici și te poți bucura împreună cu mine de posibilii bani ușori câștigati fără prea mult efort.

5 sms /zi e mult pentru tine? Bănuiesc că deja ești abonat la multe newslettere, ceea ce îți face ziua și mai ușoara. Primit-citit-salvat/șters după caz.

Acestea sunt beneficiile care urmează să le ai dacă te înscrii folosind acest link.

 

Screen Shot 2013-06-21 at 20.31.21

 

Ideea este una foarte simplă, cu cât aduci mai mulți oameni în echipa ta, la rândul lor vor aduce și ei și așa mai departe vei ajunge la câteva sute de euro pe lună.

Tu ce zici merită?

Poți să mă critici, poți să îmi spui că te mint, că e jegmăneală, DAR cum îți spun eu ție acum așa mi-a spus și mie altcineva. Nu văd ce ai putea pierde, faptul că primești 5 mesaje pe zi, oricând le poți modifica în setările din contul tău de pe platforma vivaSMS.

Ajutându-mă pe mine te ajuți pe tine!

Cănd m-am înregistrat eu, adică la începutul săptămânii erau 150 de persoane înscrise, iar acum trec de 3500.

Screen Shot 2013-06-21 at 20.18.47

 

După ce ai dat click pe linkurile de mai sus, te înregistrezi cu o adresă de email și un număr de telefon valid, bifând toți cei 3 pași necesari (la pasul 3 trebuie să selectați minim 3 sponsori la fiecare categorie), iar la final veți primi un mail de confirmare că sunteti activat.

La activare primiți automat 2000 unități = 2 EUR. (vezi beneficiile de mai sus)

Apoi după trecerea timpului puteți transforma aceste unități în următoarele:

  • Cand ajungi la un numar de credite in valoare de 5 Euro (adica 500 unitati de credit), vei putea sa-i folosesti pentru reincarcarea cartelei tale PrePaid (numai in cazul in care numarul de telefon cu care te-ai inregistrat in baza noastra de date corespunde unei cartele de tip PrePaid). Nu exista posibilitatea incarcarii unui alt numar de telefon decat acela folosit la inregistrarea ta pe www.vivasms.ro.
  • Cand ajungi la creditul de 10 Euro (adica 1000 unitati de credit), poti sa alegi un voucher electronic sau poti sa oferi creditul cadou catre o alta persoana (voucher-ul va putea fi folosit numai intr-unul din magazinele partenere vivaSMS care accepta prin contract aceste vouchere).
  • Pentru un credit de peste 20 Euro (adica 2000 unitati de credit), poti alege optiunea sa-ti trimitem banii prin transfer bancar, pe baza datelor furnizate de tine ce vor fi introduse intr-un contract in conformitate cu legile fiscale in vigoare din Romania.
  • Platile, indiferent de pragul selectat, se vor efectua numai dupa semnarea in prealabil a contractului de catre ambele parti: vivaSMS prin reprezentantul legal si utilizatorul.
  • vivaSMS te va notifica in mod constant prin email imediat ce ai ajuns la o suma minima compatibila efectuarii unei plati (fie reincarcarea cartelei tale PrePaid, fie voucher digital sau transfer bancar). Plata va fi dedusa din creditul total castigat de catre tine in contul vivaSMS, iar orice credite restante vor ramane vizibile in cont si utilizabile pentru plati ulterioare. Situatia platilor, precum si numarul actualizat de credite sunt vizibile in contul tau personal.
  • Plata se va face in felul urmator: intre zilele de 1 si 5 ale fiecarei luni vei putea solicita plata pentru creditele existente in cont pentru luna anterioara, daca ai atins unul din pragurile de plata (500, 1000 sau 2000 unitati de credit), iar intre zilele de 5 si 10 ale aceleiasi luni, aceasta plata va fi procesata de catre vivaSMS.

Iată și politica SPAM a campaniei vivaSMS:

vivaSMS incurajeaza utilizatorii sa foloseasca si sa recomande serviciile noastre, dar numai respectand cu strictete Termenii si conditiile de utilizare si interdictiile stipulate in politicile antiSPAM ale vivaSMS. Daca utilizatorii folosesc forumuri de discutii sau retele de socializare precum Facebook, Twitter, Linkedin ori altele, sunt obligati sa respecte intru totul regulile acestora.

Urmatoarele reprezinta cateva exemple de SPAM care ar putea intra in contradictie cu Politica antiSpam si cu Termenii si conditiile de utilizare:

– Expedierea de mesaje promotionale despre vivaSMS catre grupuri de mail (precum yahoo/google/facebook/linkedin groups si altele)
– Promovarea vivaSMS pe grupuri, platforme, forumuri de discutii care nu au legatura cu vivaSMS si contextul general al vivaSMS (definitia acestui context ramane la discretia vivaSMS)
– Trimiterea de mesaje nesolicitate despre vivaSMS oricarei persoane ori grup

Nerespectarea Termenilor si conditiilor de utilizare si incalcarea prezentelor politici antiSPAM ale vivaSMS pot duce la actiuni legale impotriva ta si la pierderea statutului de membru vivaSMS, fara notificare prealabila, impreuna cu toate drepturile si beneficiile care decurg din acest statut, incluzand, dar fara a se limita la reteaua formata si la creditele obtinute.

Te rugam sa raportezi orice incalcare a acestor politici antiSPAM la [email protected]

Dacă ți-a plăcut acest articol nu uita să dai un share folosind butoanele de mai jos, astfel încât să beneficieze cât mai mulți de această oportunitate! Succes!

Mulțumesc:

  • Delia
  • Valentina
  • Victor-Mihăiță
  • Radu

Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu