vivaSMS îți oferă cele mai bune promoții, oferte last minute, discount-uri, invitații la evenimente, direct pe telefonul tău mobil tot ce ți se potriveste și este pe gustul tău sau  al prietenilor tăi. Poți oricând să transferi mesajul prietenilor tăi atunci când vrei să profite și ei de o ofertă care i-ar putea interesa. In plus, câștigi bani și ii ajuti și pe alții să facă același lucru!

Cum funcționează? Foarte simplu:

1. Te inregistrezi gratuit

Te inregistrezi GRATUIT prin link-ul magic (link de refferal) primit de la un prieten și ai primul bonus de 2 EUR. Urmează toți pașii din formularul de înregistrare și pregătește-te să primești mesaje promoționale care sunt conform preferințelor tale și ți se potrivesc de minune.

2. Primesti SMS-urile promoționale

Primești maximum 5 SMS/zi cu oferte și ești plătit cu 3 cenți pentru fiecare SMS. În formularul de înregistrare ai posibilitatea să alegi câte mesaje vrei să primești pe zi și îți poți alege chiar și zilele din săptămână și orele între care vrei să primești pe telefonul tău mobil mesajele promoționale. În plus, poți oricănd întrerupe serviciul pe orice perioadă de timp dorită (daca ești în concediu/deplasare în străinătate).

3. Recomanzi și câștigi bani

Recomanzi vivaSMS prietenilor tăi prin linkul magic primit la înregistrare și ai bonus 10 cenți pentru fiecare înregistrare validă. O înregistrare se consideră validă numai când persoana recomandată finalizează înregistrarea, are profilul complet și primește bonusul de 2 EUR. Bonusul de 10 cenți se plăteste o singură dată pentru fiecare înregistrare validă. Însă primești în continuare, pe viață, câte un cent pentru fiecare SMS primit de prietenii din echipa ta, pe 5 niveluri.

4. Iți dezvolti propria ta afacere

Primești cate 1 cent de fiecare dată când recomandările tale și ale prietenilor tăi primesc SMS, pe 5 niveluri de recomandare! Cu puțină implicare, timp și efort, poți ajunge să câștigi mulți bani, chiar sute de euro lunar !

vivasms

 

Un video de prezentare a acestui serviciu pe care îl recomand tuturor.

 

http://www.youtube.com/watch?v=djO14OZQC4w

Cu toții suntem abonați la newslettere pe care dimineața le deschidem vedem ce e nou și apoi le ștergem. De ce să nu facem așa și cu un SMS doar că pentru acesta primești bani?

Pentru a putea intra în această comunitate urmați acest link pentru a vă înregistra gratuit, iar în urma finalizării primiți gratuit 2 EUR.

Cu ajutorul lui Emil, am ajuns să mă înscriu și eu, iar în acest moment comunitaea vivaSMS adună aproximativ 500 de utilizatori. De ce să nu o faci și tu?

 


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • Datoritムnumăƒrului mare de cereri, se pare cムadministratorii serverului au decis sムîl upgradeze pentru a putea sustine cererea 🙂

 • Nici pânムacum nu ș™i-a revenit. Probabil mâine va fi în picioare.

 • Se pare cムnici astăƒzi site-ul nu este funcț›ional. Dureazムmai mult decât mムaș™teptam.

 • Ύn momentul de fațムsite-ul este funcț›ional. Spor la semeseuri!

 • Aloo??? Mai este cineva pe aici cu doi neuroni?

  Va invit la un exercitiu de logica, la rece, fara ochelarii cu semne de euro in loc de lentile.
  CALMATI-VA maimutzelor, nu exista banane gratis!

  1. informatia inseamna putere == avantaj == superioritate == dominare. Informatia care se cauta dar de care NU SE MENTIONEAZA EXPLICIT este o baza de date care sa contina legatura dintre o persoana reala si un numar de mobil. ATAT! Stiti ca astfel se poate localiza(!) la secunda fiecare individ, pe baza telefonului mobil?
  2. informatia costa bani. Este asa de vitala aceasta informatie pentru BigBrother incat este dispus sa plateasca pentru aceste date, dar este posibil sa se scoata si fara bani deoarece o maimutza disperata din romanica spune tot doar la promisiunea ca va primi o banana, doar daca vede o umbra de banana si spune tot;
  3. daca o maimutza ar avea o firma si doreste sa-si promoveze produsele, ce metoda ar alege pentru aceeasi suma de bani?
  a) reclama pe un panou publicitar la metrou ~= 200,00 euro / luna ~= 600000 privitori / zi sau
  b) reclama via SMS ~= 200,00 euro / luna ~= 4000 SMS / luna ( 0,05 euro / SMS ) ~= 1000 privitori / luna.

  Surpriza: peste putin timp va disparea in ceatza si aceasta afacere minune in care nimeni nu face nimic dar fiecare primeste sute si mii de euro lunar.
  Maimutza banane viseaza!

 • @citizen în primul rând nu te obligă nimeni să participi, în al doilea rând chiar și când ai scris acest comentariu, esti monitorizat de la firma de cablu până la BigBrother. Ai văzut tu smartphone care să nu fie localizat?

  Eu folosesc Find My iPhone și Mac tocmai din acest motiv, să văd tot timpul unde sunt.
  Folosesc Viber, unde am numărul de telefon, folosesc WhatsApp unde am numărul de telefon, folosesc Facebook unde am numărul de telefon. Nu văd ce legătura are numarul de telefon cu baza de date? E un lucru public, la fel cum suni la vaca cu cabină de la romtelecom să îți dea numărul lu țața Floare din Cucuieții de munte, așa vei sunt la compania mobilă să aflii ce număr vrei, sau pur și simplu dai un Google Search.

  Ce are dacă și cei de la Apple văd, văd dar nu ating, punct. Tot ce faci tu pe internet e monitorizat, ce vorbești la telefon e monitorizat, în curând vom fi monitorizati în absolut totul așa că nu văd care este problema în a primi niște sms-uri pe telefon. Newsletter de la emag sau de la orice alta sursă tu nu primești?

  Dacă asta e percepția ta, îmi pare rău dar tu ești într-o altă lume.

 • Confirm ca metoda functioneaza! Am fost platit cu 930 de lei dupa doar o luna, doar din comisioanele primite la inregistrare noilor membrii!
  Cei care nu cred, pot da click pe numele meu din acest comentariu si vor vedea extrasul de cont! Mult succes tuturor!

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco