Vă spuneam în luna mai după conferința Google I/O că serviciul Google Pay va fi înlocuit pe același sistem ca și Apple Wallet în Google Wallet, care de astăzi a devenit activ în peste 39 de țări, inclusiv România.

Google Wallet in curand pe Android

În curând după integrarea serviciului în toate aplicațiile care vor dori să beneficieze de acest feature, acestea vor fi actualizate oferind posiblitatea de a adăuga carduri de credit/debit, carduri de fidelitate, carduri cadou, bilete de avion, QR cod pentru covid și altele pe care le descoperiți în clipul de mai sus.

Pot fi împărțite pe grupuri de interes, iar prin simplu swipe stânga sau dreapta puteți trece la următorul sau anteriorul card. Toate informațiile sunt salvate doar pe dispozitivul tău, iar toate informațiile despre cardurile de credit/debit sunt criptate pe telefonul vostru.

Google Wallet Cards

Google Wallet poate fi folosit cu autentificare pe bază de amprentă sau reunoaștere facială. Actualizarea ar trebui să fie făcută automat, însă dacă nu vă apare în Google Play Store puteți instala aplicația folosind acest link.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu