Primul pliabil Google Pixel Fold este confirmat pentru evenimentul Google I/O ce va avea loc în luna mai dedicat dezvoltatorilor de aplicații Android.

Google Pixel Fold va fi prezentat in luna mai la Google I O

Evenimentul Google I/O va avea loc pe data de 10 mai 2023, iar cei care vor să participe trebuie să se înscrie online. Va exista și o transmisiune live, probabil pe YouTube cu toată conferința. Mai multe detalii aici pe pagina evenimentului.

Google Pixel Fold va concura cu Galaxy Fold 4, pliabilul celor de la Samsung fiind primul din portofoliul celor de la Alphabet. Va fi greu aproximativ 285g, durabil zic unii și eu zic scump. După cum se poate vedea și în poza de mai sus, parcă sunt două telefoane iPhone Xs Max puse unul lângă celălalt.

La interior vom avea un cip Tensor G2 sau G3 cu ecran AMOLED de 120Hz variabil și o luminozitate de până la 1200 niți. Nu se știe în acest moment ce tip de pliere sau balamale va folosi Google, cert este că va include cele mai noi tehnologii.

Legat de camere, vom avea una de tip gaură în ecranul principal de 9.5 MP pentru selfie-uri, iar pe spate este posibil să vedem un ISOCELL GN1 de 50MP completate de una telephoto și ultrawide preluate cel mai probabil de pe seria Pixel 7 Pro. Prețul de pornire conform zvonurilor ar fi de la 1700 dolari în sus. Mult.

Sursă: computerblog.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu