400 de dolari pe Google Pixel 3a. Sunt curios cât va costa Pixel 3a XL. Momentan văd doar un model mai ieftin decât varianta 3 actuală, deși ei l-au prezentat ca „de nou” cu o cameră puțin schimbată și cu mult accent pe AI.

Telefonul trebuia să fie deja disponibil pe googlestore.com/us dar se pare că încă nu s-a actualizat informația pe site-ul lor. Nu se știu specificații sau alte detalii hardware. Google probabil plănuiește o lansare a unui Pixel 4 în toamnă, după lansarea iPhone XI.

Cei care nu au văzut prezentarea o pot vedea aici în reluare. Durează doar 1 oră și 51 de minute.

S-a mai discutat și despre Nest termostatul inteligent cu camere video, etc, despre Google maps, chestii despre studenți cu ajutorul Google Lens sau Google Assistant precum și alte chestii pe care nu le folosește nimeni, dar merită să fie acolo ca după nu știu câți ani să le scoată din uz.

Dacă sunteți pasionați și vă place Nest, ar fi un upgrade interesant, dacă nu, vă recomand Netatmo, mult mai ok pe România. La prețul acesta ar concura cu multe telefoane cu Android, însă aici vorbim de un Android stock fără bloatware însă nu pe un canal oficial pentru România. Dacă ți-l cumperi, e pe barba ta.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG