Google Pay se lansează în România peste 3 săptămâni

by on Jun 18, 2018, 16:36
15 807

Serviciul de plăți inteligente cu ajutorul telefonului de la Google numit Google Pay va ajunge în următoarele 3 săptămâni și în România. Utilizatorii de terminale cu Android, pot utiliza telefonul pentru a plăti prin NFC ca și când ar folosi cardul normal.

În primul rând trebuie să verificați înainte să plătiți dacă comerciantul respectiv suportă plata prin Google Pay. În al doilea rând trebuie să aveți un telefon cu Android de la KitKat încoace. În al treilea rând trebuie să vă faceți un cont unde să introduceți toate datele necesare activării contului.

Google PayO listă completă cu toate magazinele care suportă plata prin acest sistem de la Google, puteți găsi în acest link. Există și o aplicație oficială Google, și o puteți descărca de aici.

→ O listă cu cele mai bune telefoane cu Android găsiți aici!

15 COMMENTS

  1. Nu mă așteptam la asta! Pe mine mă încântă mai tare că o să pot folosi ceasul pentru plati. Mi se pare mult mai la indeMANA (pun intended) 😉
  2. […] Serviciul Apple Pay promovat intens în ultimii ani de către Apple, ușor ușor își face apariția tot mai mult prin Europa, și sper să îl vedem în România în maxim 2 ani de zile. De ce spun asta? Mă gândesc că la pachet cu Apple Pay în România o să vină și Siri în română. Competitorii Google, vor lansa în 3 săptămâni varianta lor Google Pay în România. […]
  3. @Bobi Îți instalezi aplicația Revolut din Play Store, îți faci cont, bagi datele care ți se cer, depui 50 lei în contul revolut folosind cardul tău bancar (eu am Master Card de la BRD), îți vine cardul acasă în 7-10 zile, iar după ce îl primești instalezi apk -ul din link-ul ce ți l-am dat în comentariu anterior și gata.
  4. Minciuni… de unde ai scos cu ca se lanseaza in 3 saptamani? probabil ai visat intro-o noapte ca aveai GPay. Nici Ziarul Financiar nu poate sa divulge asemenea informatii false. Cel putin, nu vad banci din Romania care sa suporte GPay inca.

    Vreau sa vad referinta de unde ai preluat informatia cu cele 3 saptamani.

  5. @Bobi din pacate 300 lei este pentru varianta de MasterCard Premium. Eu am varianta simpla de Visa iar in interior am facut top up de pe un Master Card emis de BRD. Eu zic sa mai astepti, totul este neclar momentan referitor la GPay. Eventual poti aplica pentru cardul Revolut cel putin il ai la tine cam in 10 zile.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!