Google Pay se lansează în România peste 3 săptămâni

by on Jun 18, 2018, 16:36
5

Serviciul de plăți inteligente cu ajutorul telefonului de la Google numit Google Pay va ajunge în următoarele 3 săptămâni și în România. Utilizatorii de terminale cu Android, pot utiliza telefonul pentru a plăti prin NFC ca și când ar folosi cardul normal.

În primul rând trebuie să verificați înainte să plătiți dacă comerciantul respectiv suportă plata prin Google Pay. În al doilea rând trebuie să aveți un telefon cu Android de la KitKat încoace. În al treilea rând trebuie să vă faceți un cont unde să introduceți toate datele necesare activării contului.

Google PayO listă completă cu toate magazinele care suportă plata prin acest sistem de la Google, puteți găsi în acest link. Există și o aplicație oficială Google, și o puteți descărca de aici.

→ O listă cu cele mai bune telefoane cu Android găsiți aici!

5 COMMENTS

  1. Nu mă așteptam la asta! Pe mine mă încântă mai tare că o să pot folosi ceasul pentru plati. Mi se pare mult mai la indeMANA (pun intended) 😉
  2. […] Serviciul Apple Pay promovat intens în ultimii ani de către Apple, ușor ușor își face apariția tot mai mult prin Europa, și sper să îl vedem în România în maxim 2 ani de zile. De ce spun asta? Mă gândesc că la pachet cu Apple Pay în România o să vină și Siri în română. Competitorii Google, vor lansa în 3 săptămâni varianta lor Google Pay în România. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!


Fii și tu social! comments