O nouă funcție copiată de la Apple și al lor iMessage, este implementată de Google în următoarea actualizare software a Android. Astfel, utilizatorii vor putea edita un mesaj trimis prin Google Messages.

Google Messages permite editarea mesajelor deja trimise

Atenție, aveți doar 15 minute la dispoziție ca să editați mesajul, după nu mai puteți. Google tot face pași repezi către adoptarea completă a RCS, motiv pentru care Apple este așteptată să îl adauge în viitorul sistem de operare iOS 18 ce va fi lansat în această toamnă.

Pe lângă editarea mesajelor, utilizatorii de android vor mai primi și Photomoji cu AI, moduri vocale, sunet îmbunătățit, efecte de tranziție noi, noi balonașe și emoji animate. Actualizarea software este disponibilă de astăzi și va fi disponibilă pe toate dispozitivele care rulează minim Android 8.

Inclusiv au copiat și Contact Photo & Poster de pe iPhone și l-au numit Google Message Profiles. Adică îți vei putea crea mai multe profile, cu poză, nume și număr de telefon pentru a le putea partaja cu restul persoanelor din lista ta de contacte.

Sursă: androidpolice.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu