Google a lansat o nouă actualizare pentru browserul Chrome pe iOS care introduce o funcție solicitată de mulți utilizatori: posibilitatea de a muta bara de adrese în partea de jos a ecranului.

Bara de adrese - Chrome iOS

Odată ce bara de adrese este mutată în partea de jos, utilizatorii o pot accesa prin glisarea degetului în jos din partea de sus a ecranului.

Această nouă funcție poate fi utilă pentru utilizatorii care preferă să navigheze pe un singur ecran sau pentru cei care au dispozitive cu ecrane mai mici.

De ce este utilă această funcție?

Există mai multe motive pentru care această funcție poate fi utilă.

  • Accesibilitate: Pentru utilizatorii cu dispozitive cu ecrane mai mici, mutarea barei de adrese în partea de jos poate face mai ușoară navigarea.
  • Utilitate: Pentru utilizatorii care preferă să navigheze pe un singur ecran, mutarea barei de adrese în partea de jos poate oferi mai mult spațiu pentru conținut.
  • Personalizare: Utilizatorii pot alege să folosească bara de adrese în partea de sus sau în partea de jos, în funcție de preferințele lor.

Pentru a activa funcția, urmați acești pași:

  1. Deschideți Chrome.
  2. Accesați Setări.
  3. Atingeți Dispozitiv.
  4. Atingeți Bara de adrese.
  5. Selectați În partea de jos.

Odată ce funcția este activată, bara de adrese va fi mutată în partea de jos a ecranului. Din fericire această funcție nu este disponibilă și pentru Android.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu