Gigi Becali, Steaua și Băsescu.

by on May 21, 2013, 09:25
0

În cursul zilei de ieri Curtea Supremă de Justiție (vă dați seama, în aceeași ordine de idei au reamânat Dosarul Transferurilor) dar au dat sentința definitivă pentru inculpații George Becali, Victor Babiuc și Dumitru Cioflină, condamnați fiecare la câte 2 ani de zile pentru înșelarea statului român cu aproximativ 1 milion de dolari.

Pentru Gigi Becali, care a mai avut recent o infracțiune considerată la 3 ani cu suspendare, în acest caz se ia pedeapsa cea mai mare, adică 3 ani pe care trebuie să îi execute în închisoare.

Sunt convins că în maxim 2 ani de zile, Gigi v-a ieși din închisoare, poate nici atât. Îmi pare rău că nu a rămas europarlamentar, avea imunitate și nu avea nimeni ce să îi facă, dar el zoro a bătut palma cu obosiții aștia din parlament și apoi l-au dat la o parte. Asta e.

De Dinu Popoviciu nu se mai aude nimic? A înșelat statul și acum e bine mersi. De Patriciu nimic? De Năstase? Hai să fim serioși, juștiția română cică. Numai corupți peste tot! De la portar până la judecători/judecătoare mai nou.

Deabia aștept ziua în care vor fi 30 de miniștrii în parlament (sau mai puțini, câte 1 pentru fiecare minister) în rest afară toți și la muncă.

Toți spăgarii, furăcioșii și smecherii de la cel mai mic până la cel mai mare să umple puscăriile cu ei și să le confiște averile. Ce bani vor fi atunci la buget!

Steaua? Cu sigurantă nu se va întampla nimic, lucrurile vor merge așa cum a început Reghecampf (adică foarte bine) și sunt sigur că nu va renunța la postul de antrenor. Oricum sunt foarte curios cum vor evolua lucrurile si dacă vor exista schimbări. Până atunci Forța Steaua.

Oricum în curând vor urma și Borcea, Copos, verii Becali, Nețoiu, Mitică, Sandu, Meme s.a. Vor trange una mică de zile mari pe acolo, vor face un fanclub de table, șeptică, remi, barbut și poker. Felicitări vouă, saracilor!

Iar ca și ultimă carte, Gigi ar putea cere grațierea președintelui Traian Băsescu. Eu zic că nu are nimic de pierdut și cu siguranță Băse i-o va acorda. Păi nu?

Până atunci #freemiji pe Twitter.

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!