gearbest

Unul dintre jucătorii de pe piața chineză de produse vândute la nivel global, Gearbest și-a deschis multe depozite europene pentru a putea livra și mai rapid, împlinește 4 ani de existență cu mii de reduceri la toate produsele. Analizați foarte bine oferta, selectați produsele și depozitele pentru livrare și apoi plasați comanda.

  Vezi oferta aniversară Gearbest

Promoția se împarte în 3 mari evenimente

  1. Warm-up (20 Martie – 26 Martie)
  2. 4th Anniversay (26 Martie – 2 Aprilie)
  3. After Party (2 Aprilie – 9 Aprilie)

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Începând cu data de 26 Martie, în cadrul evenimentului principal o să avem mai multe produse la super reduceri. Trebuie doar să fiți cu ochii pe iSay.ro și o să aflați produsele cu super reducere.

După cum ați văzut în videoclip, se poate juca Epic Lucky Draw creat special pentru acest eveniment, unde trebuie să apăsați un buton pentru a prinde 3 imagini la fel pentru a câștiga un Umidigi S2 Lite. Fiecare are 3 șanse pe toată perioada concursului aniversar.

Accesează campania Epic Lucky Draw

Primești 6 ouă pe zi, pe care trebuie să le spargi. Există un cadou gratuit, trebuie doar descoperit. Dacă dați share la competiție o să mai primiți alte 5 șanse de a sparge ouă 🙂

Accesează Easter Game

Mega Vouchere

Cei care vor face cumpărături de zeci de dolari, sute de dolari pot folosi mega voucherul XMDCLXMDCL care vă aduce suplimentar o reducere de 3$ la 50$ cheltuiți, 8$ la peste 100$ cheltuiți și 20$ la peste 200$ cheltuiți.

Accesează Campania Mega Vouchere

Ești pregătit de cumpărături la cele mai mici prețuri? Salvează pagina și urmărește Gearbest în perioada 20.03 – 09 aprilie.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu