După ce săptămânile trecute și-au actualizat aplicația de mobil, cei de la Gearbest au introdus plata la livrare în România în parteneriat cu DPD.

Plata la livrare introdusă de Gearbest în România

Automat cu această opțiune, site-ul a fost și parțial tradus în română, iar cei care doresc îl pot accesa folosind acest link.

Prețurile produselor sunt afișiate în RON, deci putem plăti cu cardul sau cash la livrare fără nici o problemă. Dacă alegem varianta cu card sau PayPal nu mai trebuie să facem conversia din RON în EURO sau DOLARI, deci economisim niște lei.

Am ales un exemplu și anume Consolă de jocuri pentru copii (vechiul Game Boy) unde avem transport gratuit și opțiunea COD (cash on delivery/plata la livrare).


Trebuie să știți că vor exista produse pe Gearbest unde se plătește transportul către România în funcție de criteriile setate de chinezi. Nu știu în acest moment cum se va face vama pentru produsele care depășesc suma de 15 euro.

Se vor trimite tot la vamă sau prin DPD se vor plăti taxe suplimentare sau vin din EU și nu se plătește nimic? Aveți răspunsul? Orice întâmplare/achiziție e bine venită iar în secțiunea de comentarii puteți lăsa informații care ar putea ajuta și pe alții.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Firma e complet neserioasa. Am facut comanda in 25 aprilie si nici macar pana azi nu mi-au livrat comanda completa. Ma duc cu zaharelul (3 tickete) si am doar promisiuni din partea lor. Voi contacta PayPal pentro blocarea platii

  • @virgil-grecu și eu am avut niște dispute cu ei, s-au rezolvat, una din ele din păcate nu și am rămas cu 30$ dați aproasta. Am deschis și ticket la PayPal și m-au pus să trimit produsul înapoi. Prea multă bătaie de cap.

  • au nevoie de „reclama” pentru ca tot romanul sa nu mai puna botul la minciunile lor. Incep sa cred ca Trump are dreptate.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG