Gearbest aduce plata la livrare în România

by on Feb 28, 2019, 19:49
0

După ce săptămânile trecute și-au actualizat aplicația de mobil, cei de la Gearbest au introdus plata la livrare în România în parteneriat cu DPD.

Plata la livrare introdusă de Gearbest în România

Automat cu această opțiune, site-ul a fost și parțial tradus în română, iar cei care doresc îl pot accesa folosind acest link.

Prețurile produselor sunt afișiate în RON, deci putem plăti cu cardul sau cash la livrare fără nici o problemă. Dacă alegem varianta cu card sau PayPal nu mai trebuie să facem conversia din RON în EURO sau DOLARI, deci economisim niște lei.

Am ales un exemplu și anume Consolă de jocuri pentru copii (vechiul Game Boy) unde avem transport gratuit și opțiunea COD (cash on delivery/plata la livrare).


Trebuie să știți că vor exista produse pe Gearbest unde se plătește transportul către România în funcție de criteriile setate de chinezi. Nu știu în acest moment cum se va face vama pentru produsele care depășesc suma de 15 euro.

Se vor trimite tot la vamă sau prin DPD se vor plăti taxe suplimentare sau vin din EU și nu se plătește nimic? Aveți răspunsul? Orice întâmplare/achiziție e bine venită iar în secțiunea de comentarii puteți lăsa informații care ar putea ajuta și pe alții.

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!