Pentru că din aprilie legislația europeană se schimbă, un eveniment GDPR pentru bloggeri a fost ținut de o avocată NNDKP împreună cu Manafu și Răzvan.

Mi-a plăcut conferința, ea a vorbit ei nu au pus întrebări, s-a terminat, unde sunt berile, biscuiții? Ok, dacă stăm să o luăm din punct de vedere juridic, orice site online trebuie să își definească modul în care solicită/prelucrează datele cu caracter personal.

Magazinele online sunt cele mai avizate, însă aici intră și bloggeri sau alte persoane care dețin un site, au un newsletter sau o secțiune de comentarii.

E simplu, trebuie să aveți o pagină cu termenii și condiții de utilizare a siteului, dar și o altă pagină cu politica de confidențialitate, unde sunteți informați despre prelucrarea datelor. Ce date se colectează și pentru ce se utilizează.

gdpr pentru bloggeri

Suntem în online mari granguri, ne arătăm ultimele smartphoneuri de peste 1000 euro, dar nu suntem în stare să facem o transmisie live pe facebook cu o calitate 720p cel puțin ca să nu zic 1080p.

Oricum, până în acest moment lucrurile sunt neclare chiar și pentru avocați, deci rămâne să discutăm această chestiune abia prin martie, înainte de termenul limită.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu