Mai avem o lună de zile până la evenimentul Samsung Unpacked de anul acesta, iar printre noutăți vom găsi și noile ceasuri Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro fără inel rotativ, cu două butoane laterale.

Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor fi lansate în august

Ceasurile au fost publicate pe site-urile oficiale Samsung din Danemarca, Belgia și Norvegia, dar au fost șterse imediat după publicare. Probabil a fost o greșeală, nu suficientă pentru cei care urmăresc astfel de leak-uri, imaginile acestea au fost rapid salvate.

  • Galaxy Watch 5 40mm (SM-R905F) → 300 euro, 350 euro cu LTE
  • Galaxy Watch 5 44mm (SM-R915F) → 350 euro, 400 euro cu LTE
  • Galaxy Watch 5 Pro 45mm (SM-R925F) →  490 euro, 540 euro cu LTE

Galaxy Watch 5 Pro va fi disponibil în două culori, negru și gri având o carcasă din titan și ecran protejat cu sticlă de safir. Bluetooth și LTE vor fi disponibile doar pe varianta de 45mm.

Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor fi lansate în august 1

Galaxy Watch 5 va fi disponibil în 3 culori, negru, albastru și alb. Avem variante de 40mm și 45mm atât cu bluetooth cât și cu LTE, doar prețurile diferă între modele. Curelele sunt puțin modificate față de versiunile anterioare, iar noutatea este lipsa rotiței de pe ecran care din punctul meu de vedere era useless.

Galaxy Watch 5 și Galaxy Watch 5 Pro vor fi lansate în august 2

Ceasurile vor rula wearOS 3.5 cu interfață One UI Watch 4.5. Certificare pentru scufundări, apă, sport, GPS, senzor pentru inimă și EKG, iar modelul Pro ar urma să aibe și senzor pentru măsurarea temperaturii corpului. Pe lângă acestea vom avea și NFC integrat cu Google Pay pentru a putea plăti ușor doar cu ceasul.

Sursă: 91mobiles.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu