Samsung se pregătește să lanseze o variantă subțire a pliabilului Galaxy Z Fold6 în luna octombrie, potrivit unor surse. Această variantă va veni cu un compromis: nu va include S Pen pentru că își doresc să aibă un telefon mai subțire mai ales că au auzit că iPhone 17 va fi unul cu adevărat subțire, așa că Samsung încearcă să lanseze ei înainte celor de la Apple.

Samsung va lansa o variantă subțire a Galaxy Z Fold6, dar fără S Pen
Samsung W25 sau Galaxy W25?

Mai avem o lună, o lună și un pic până la evenimentul #GalaxyUnpacked unde vom vedea noile telefoane pliabile Galaxy Z Fold6 și Galaxy Z Flip6.

Deși lipsa S Pen-ului ar putea dezamăgi unii utilizatori, profilul mai subțire ar putea fi un plus pentru alții. Z Fold6 standard este un dispozitiv destul de gros, iar o variantă mai subțire ar putea fi mai confortabilă de utilizat.

Deocamdată nu se cunosc specificațiile lui Z Fold6 Slim sau Samsung W25 cum se va numi în China. Este posibil să aibă un procesor Snapdragon 8 Gen 2, un ecran AMOLED pliabil de 7,6 inch și o baterie de 4400 mAh. Pentru restul lumii acesta se va numi Galaxy W25.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu