Samsung e compania aia care sare gardul destul de des, mai copiază câte ceva de la alții, mai implementează și ei, mai fac mișto, și-o mai iau peste bot… Astăzi aflăm că inventatorii la telefoanele pliabile, adică Samsung sunt în cădere liberă.

Preț și disponibilitate Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip4

De la cotă de piață de 80%, au ajuns la un bine meritat 23% care tare îmi e că se va transforma în unul de 10-13% până la sfârșitul anului, chiar și cu lansarea din această vară a noilor modele Galaxy Fold6 și Galaxy Flip6.

Huawei vine tare din urmă, a depășit Apple în China și se pare că au reînviat pe partea de telefoane mobile, inclusiv cele pliabile. La ușă mai bat Honor și Motorola care au o creștere foarte mare pe acest segment.

Cotă de piață telefoane pliabile 2024

  1. Huawei 35% (+257%)
  2. Samsung 23% (-42%)
  3. Honor 12% (+460%)
  4. Motorola 11% (+1473%)
  5. Alții neimportanți.

Cota de piață de mai sus este raportată la anul 2023 și vedem că majoritatea brandurilor fără Samsung, au avut creșteri foarte mari.

Sunt curios să aflu părerile voastre: ce vă motivează ca să cumpărați un telefon pliabil altul decât Samsung?

Sursă: gadget.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Nu voi cumpara niciodata o struto-camila din asta,chit ca e facuta de Samsung sau oricare altul. Nici una facuta de Apple,doar ca Apple nu va face niciodata un pliabil,never ever! Oricate ”planuri secrete” se tot aude ca exista.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu