Conform unui articol recent publicat pe Wccftech, Samsung Galaxy S24 Ultra ar avea probleme cu hardware-ul camerelor. Se pare că unii utilizatori au raportat probleme cu autofocusul, care nu funcționează corect în anumite condiții de iluminare sau când se face zoom de la 1x – 5x.

Galaxy S24 Ultra are probleme hardware la camere

Problemele par a fi mai frecvente în medii cu lumină scăzută, unde autofocusul poate fi lent sau inexact. Unii utilizatori au raportat de asemenea probleme cu stabilizarea optică a imaginii (OIS), care nu reușește să compenseze mișcarea mâinii.

Acest defect hardware la camere ar putea afecta semnificativ atractivitatea Galaxy S24 Ultra, considerat a fi unul dintre cele mai așteptate smartphone-uri ale anului 2024. Camera este un aspect important pentru mulți utilizatori, iar problemele cu autofocusul sau OIS ar putea fi motive suficiente pentru a evita achiziția acestui model.

Vrea cineva să cumpere un Galaxy S24 Ultra?

Până în prezent, Samsung nu a comentat oficial zvonurile legate de problemele cu camera Galaxy S24 Ultra. Cu toate acestea, este de așteptat ca producătorul să ofere o declarație oficială în curând, fie pentru a confirma problemele, fie pentru a le nega.

Interesantă experiența lui Sithick, se pare că Samsung încearcă să o scoată la capăt cu o altă aplicație, setări sau alte chițibușuri în loc să admită faptul că au probleme și trebuie schimbate. Se apre că sunt destul de mulți utilizatori cu această problemă. Detalii în conversațiile de pe X.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu