Cel care stă în spatele browserului Safari, cel pe care îl utilizăm milioane de oameni atunci când vine vorba de iPhone, iPad sau iPod, Francisco Tolmasky, își spune povestea din timpul petrecut la Apple sub comanda lui Steve Jobs.

Deși tastatura care stă la baza browserului a fost concepută de Tolmasky la un hackathon. Se pare că Steve Jobs era foarte strict când venea vorba de produsele sale astfel tot ceea ce cerea celor care lucrau pentru Apple acum mulți ani, trebuia să fie „Magic”

Francisco Tolmasky

Tolmasky a fost angajat la 20 ani, la început ca și temporar pentru că atunci existau suspiciunea de a fura informații pentru concurență, iar apoi acesta a devenit angajat permanent pentru Apple.

Mr. Tolmasky said he left Apple in late 2007 because by then, the iPhone had become such a success that the team had to grow and priorities changed. It no longer felt like a start-up, so he left to start his own.(sursă)

El a plecat, s-a dus la Motorola iar împreună cu o echipă de ingineri programatori au conceput o aplicație pentru mobil, care a fost achiziționată la suma de 20 milioane de dolari.

 


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu