Orice smartphone, laptop, tabletă trebuie protejat după ce l-ai achiziționat. Fie că vorbim de folii de protecție fie de huse, produsul tău este protejat de cheile din geantă sau din buzunar, banii mărunți care se plimbă pe ecran în buzunar, îți pot face terminalul iPhone X să „zâmbească” de fericire 🙂

Primul meu telefon a fost în 2004 când am venit la facultate în Timișoara, un Nokia 3310 powered de o baterie de 1600mAh care mă ținea 2 săptămâni și vorbeam ore pe zi la el pentru că na, la început prepay, apoi 2000 minute de la Cosmote, ce vremuri.

Apoi am trecut la un Samsung cu clapetă care mă ducea în maxim 3 zile bateria, dar avea ecran color, era gri-albastru, frumos ce să mai. Apoi am trecut la Nokia E72, fiind primul telefon la care i-am pus folie pe ecran și husă.

A urmat iPhone 3Gs, 4S și apoi iPhone 6 care și acum are aceeași folie de câțiva ani. Nu îmi plac husele flip-flop sau cover, deci rămân pe cea clasică de silicon transparent sau colorat, subțire.

Folii de protecție
Photo by Dũng Trần Việt on Unsplash

De Black Friday 2017 smartprotection.ro îți oferă reduceri la folii de protecție de până la 75% reducere, iar dacă alegi alte accesorii poți beneficia de 35% reducere.

Ce folii de protecție găsim?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu