facebook instant articles

Momentan sunt în procesul de „review” pentru ultimele articole scrise. Ai nevoie de minim 10, ca să fi aprobat, însă sunt și alte impedimente pe care trebuie să le rezolvi ca să fi înrolat în FIA sau Facebook Instant Articles.

Ceea ce au făcut cei de la Facebook cu FIA, cam așa s-a întâmplat și cu AMP de care vă spuneam în articolul precedent. Avem nevoie de viteză, avem nevoie de articole și vrem să meargă totul rapid 🙂

Probabil ați întâlnit pe facebook articole cu semnul de fulger în colț dreapta sus, care s-au deschis instant, și v-au plăcut. Așa funcționează și iSay.ro, momentan se poate vedea doar de către mine, iar ulterior după aprobare va fi live pentru toți cei care intră pe pagina de facebook.

video


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Am zis ca activez si eu Instant, dar nu mi-am facut suficient timp pentru… Am inteles ca vor fi in asteptare in jur de o saptamana.

  • @marius-cucu 3-5 zile lucrătoare. Eu l-am activat weekend-ul trecut, iar undeva pe miercuri mi-au răspuns că nu întrunesc „styles”. Întradevăr, am făcut ceva modificări, acum e ok și l-am resubmis. Iară 3-5 zile.
    Partea faină e că îți poți pune un feed, și îți preia automat articolele, dar numa după ce ești approved 🙂

  • […] mai scoate, aia, pune alt cod, scoate astea, vezi că nu sunt compatibile, am reușit să activez Facebook Instant Articles. De ce a durat atâta? Este destul de simplu, Facebook te obligă să ai un cod bine definit, […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu