Facebook Instant Articles e live!

by on Jun 8, 2016, 21:20
2

După 3 săptămâni de muncă, cu mai scoate, aia, pune alt cod, scoate astea, vezi că nu sunt compatibile, am reușit să activez Facebook Instant Articles. De ce a durat atâta? Este destul de simplu, Facebook te obligă să ai un cod bine definit, pentru articolele publicate, aduce anumite tag-uri specifice care trebuiesc folosite la imagini, text, quote, sau video.

Cum funcționează?

Te întregistrezi prima oară cu domeniul tău pentru FIA, iar apoi trebuie să publici minim 10 articole scrise de mână pentru a putea fi trecute sub “review”. După ce se trimit pentru analiză, în aproximativ 4-5 zile primești un răspuns cu ce nu este în regulă pentru a remedia.

După ce remediezi problema, dar ce este de apreciat, feedback-ul este unul cât se poate de clar prin poze și sugestii oferite de cel care analizează cererea ta, te apuci și o resubmiți. Aștepți alte 4-5 zile să nu uităm lucrătoare, iar apoi speri că ai făcut totul bine.

facebook-instant-articles-iSayRO

Din acest moment toate articolele ce le voi publica pe iSay.ro, vor apărea sub formă de FIA sau Facebook Instant Articles, mai exact vor avea semnul fulgerului în partea dreaptă sus și se vor încărca instant.

Funcționează doar de pe mobil și tabletă.

După ce le testezi lasă te rog un comentariu cu un feedback. Mulțumesc.

2 COMMENTS

  1. […] Am renunțat de mult timp la ea, mai ales că ai nevoie de un plugin separat care să îți convertească textul postat în wordpress cu tag-urile lor în instant articles, se încărca greu, era ne-updatat, nu răspundeau la support, deci pe scurt, era o mizeri. Da, mi-a plăcut puținul timp care l-am folosit, dar atât. […]

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!