Cât de nesimțiți să fiți? Deja la televizor vedem numa reclame cu Raiffeisen Bank și mesajul lor „fără comisioane cum e și normal”. Atâția ani v-ați bătut joc de clienți și voi și restul băncilor și acum veniți cu mesajul că așa e normal?

Numai aveți clienți? Trebuie să aduceți alții noi? Acum renunțați la comisioanele de depunere, retragere, administrare, cont, plăți? Așa dintr-o dată? Hmm…

cum e și normal

Ca să poți obține această minunată ofertă, trebuie să îți reînnoiești contractul cu ei. Probabil vreo clauză specifică 12-24 luni fără renunț înainte de termen. Eu am cont la ei pentru alocația lui David, iar din cei 84 lei pe care îi luăm lunar, 4 lei se duc pe administrare.

Ar trebui voi ca bancă să scoateți toate comisioanele, nu se ne plimbăm noi ca fraierii să semnăm hârtii!

Eh, hai să furăm de la români, cum e și normal!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Păi @marius-cucu aici a făcut actele pentru David când s-a născut. Dincolo avem ING, însă nu sunt departe nici ăștia, iar eu au de când mă știu BRD, care te rup în comisioane.
    Încercăm să schimbăm contul, dar e nevoie de o zi liberă de hârtii de extrase de cont, toate câcaturile astea, că noi nu putem fi oameni ca să facem totul online, futui!

    Le-am trimis mail la AJPIS, dar nici un răspuns.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu