Dupa cum stiti ieri a fost lansata solutia de jailbreak evasi0n cu ajutorul careia am facut cu totii jailbreak la iDevice-uri. In urma acestui proces, mai multi utilizatori au remarcat faptul ca aplicatia Weather nu functioneaza, ci doar se deschide si apoi se inchide automat. Ieri dupa ce am facut jailbreak, m-am laudat ca la mine nu se intampla si nu sunt unul dintre „aceia”.

Surpriza, astazi dupa ce Cydia si revenit si am reusit sa updatez toate sursele si sa ii dau cateva restarturi la telefon, am observat ca numai functioneaza. Am oprit am pornit GPS-ul, setari, respring, restart, NIMIC!

Se pare ca este totusi o problema si usor, usor cu totii o sa o intampinati, nu doar „unii”.

@planetbeing si @pod2g se pare ca au gasit problema si urmeaza sa o lanseze un update in Cydia in curand si la fel va fi inclusa in urmatoarea aplicatie evasi0n.

Rezolvare: In cursul zilei de astazi (07.02.2013) @saurik a updata aplicatia UIKit Tools in Cydia iar impreuna cu evasi0n untethered update vor rezolva problema aplicatiei Weather. In pozele de mai jos aveti dovada ca functioneaza. Timpul de boot pentru mine s-a micsorat de la 45-50 sec (pe iPhone 4s) la 15-20 secunde. Deci faceti update.

20130207-090413.jpg

20130207-090407.jpg


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu