După ce a devenit principalul acționar, Elon Musk plusează și vrea să cumpere Twitter pentru suma de 43 miliarde dolari cash. Oferta este cu mult peste valoarea actuală a companiei Twitter.

Elon Musk vrea sa cumpere Twitter pentru suma de 43 miliarde cash

Elon a scris pe Twitter acum câteva săptămâni că vrea o rețea socială. Toată lumea a crezut că își va construi propria rețea socială cum a făcut Donal Trump cu TruthSocial care încă nu merge decât în US. Am încercat și cu VPN de US și alte cele dar tot degeaba. Este greu în acest moment să creezi o platformă și să ai succes într-un timp foarte scurt, motiv pentru care a decis să cumpere Twitter cu banii jos. 43 miliarde de dolari.

După ce Elon Musk a renunțat la Facebook și a șters toate conturile companiilor SpaceX, Tesla, Stalink și al său personal, a trecut pe Twitter unde a și rămas.

intră aici în comunitatea Apple România de pe Twitter

El spune că a investit în Twitter pentru potențialul său și pentru libertatea de exprimare. Din păcate libertatea de exprimare pe Twitter ca și pe alte rețele sociale este „controlată și raportată”. Acest lucru s-ar schimba după ce Twitter va ajunge în mâinile lui Elon Musk.

Sursă: computerblog.ro


#update 15.04.2022 – oferta lui Elon Musk a fost refuzată de prințul saudit Al Waleed Bin Talal Al Saud și de Kindgom Holding Company care dețin compania Twitter. Ei spun că oferta făcută de Elon nici nu se apropie de valoarea Twitter care este în creștere.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

  • Eh vrea, el doar are puterea de a influența bursa în favoarea lui.

    • Poate și reușește. Acum a fost refuzat, părerea mea este că își va vinde acțiunile cumpărate recent, Twitter o ia în jos și apoi îl caută ăia pe el. Sau își face propria rețea ca și Trump și termină cu toate prostiile 🙂

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu