S-a vehiculat ideea că Elon Musk își va crea propria platformă social media după ce a renunțat la Facebook din cauza restricțiilor. Elon cumpără 9.2% din acțiunile Twitter și devine principalul acționar al platformei sociale.

Acțiunile Twitter au crescut cu 26% după ce Autoritatea de reglementare a pietelor bursiere din SUA a anunțat că Elon Musk deține în prezent un număr de 73.486.938 acțiuni. În 25 martie Elon a publicat pe Twitter un sondaj unde întreba dacă Twitter este o platformă care respectă libertatea de exprimare. 2 milioane de voturi s-au adunat, iar răspunsul utilizatoriilor a fost că NU având un procent de 70%.

Ca să remedieze această problemă a investit 3 miliarde de dolari în acțiuni ajungând principalul acționar unde va putea decide cursul platformei Twitter spre libertatea de exprimare.

În sfârșit scăpăm de practicile abuzive a celor de la Twitter datorită lui Elon Musk. Sunt sigur că va ajunge să fie cea mai utilizată platformă de social media, depășind Facebook care a devenit o mizerie. Recent știu că Elon Musk a devenit cel mai bogat om din lume după ce l-a depășit pe Jeff Bezos.

Sursă: electrek.co


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu