Ei bine, după ce lucrurile s-au împuțit rău de tot pentru Volkswagen, iată că pe net apar și alte informații halucinante. Multe alte firme folosesc acest sistem de păcălire a „mediului”, iar defapt ele poluează de rup copacii fără să îi tai.

În aceeași schemă intră și:

volkswagen-group-brands

Audi a anunțat că peste 2 milioane de mașini A1, A3, A4, A5 sau Q3, Q5 au fost echipate cu acest sistem mirific. Urmează SEAT, Skoda, Porsche, Lamborghini, Scania, Man, Ducati, Bugatti și de ce nu Bentley.

Atunci a fost bine, acum e nasoală treaba cu dieselgate. Baftă vă doresc.

Update

Audi are 2.1 milioane de masini modificate

Skoda are 1.2 milioane de masini modificate. 


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • au facut multi bani 🙂 au vandut motoare vechi, softul era mai ieftin, nu au avut nevoie de cercetare :)) uite asa nu mai vrei sa auzi de VW (am un Golf 4 4Motion din 2001 merge super 290.000KM)

  inainte sa inceapa scandalul am zis ca nu imi mai cumpar VW de la 265.000 am bagat vreo 3 mii de euro in reparatii, caut un Mercedes C pentru ca motorul tine si nici nu are asa de multa electronica ca si VW, Audi sau BMW.

  apropo, Mercedes e singura masina care nu e implicata in scandal, sau vine PR de la VW si ataca si pe alti producatori?

 • @ioan sunt foarte mulți posesori de Golf 4, este o mașină incredibil de fiabilă dar la fel ca oricare alta, e costisitoare. Asta e legea, e nasol când trebuie să bagi tu bani în ea 😀

  Eu doar VW vreau să îmi cumpăr, dar mi-ar surâde și o Skoda Octavia, acum depinde ce va fi la anul, oricum modele mai vechi, 2006-2009.

  Cele enumerate mai sus fac parte din grupul VW, deci automat sunt luate la întrebări. Nu știu ce să zic de Mercedes, încă nu bag mâna în foc 🙂

 • […] văzut și voi ce a însemnat Diesel Gate, motiv pentru care toată atenția și tehnologia se va duce către benzinare. Piața de GPL nu v-a […]

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG