După atâția ani vine una și îi spune la marele bloger, că e dezgustată de comentariile cititorilor săi și că și-au băgat picioarele în casa lui când au dat submit. No, amu după atâția ani ți-ai seama?

atâția ani

La nivel personal, nu pot decât sa am un dispret pentru Andreea Esca si fiica ei, daca Salam face parte din valorile pe care ele le indragesc sau promoveaza. Am dreptul sa o dispretuiesc pentru asta si nu e nimic grav aici. Insa niciodata, dar niciodata, nu as putea sa intru in casa lui Vali (sau oricui) si sa incep sa vorbesc de sânii lasati prinsi cu cârlige de rufe ai Alexiei; nici macar nu vreau sa ma intorc sa pun citatul exact. Am vazut acolo niste comentarii atât de abjecte incât spun infinit mai mult despre anonimul care le-a scris decât despre Alexia sau gusturile ei muzicale.

Scandalul nu e de acum cu Andreea Esca și fii’sa e mai demult, dar acum i-au sărit cred mucii la „fluture” și a băgat un articol în care îi venea să vomite pe tastatură, bleah! Sanchi!

Ce semeni aia culegi, începi să scazi sau să te duci de tot. Ah, să nu uităm de „susținere” pe linkurile de emag și pcgarage, mai ales ca patronu nu merge așa cum se dorește, mulți văd, puțini plătesc pentru aberațiile scrise.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu